Portefeuilles met meer specifieke wensen en voorkeuren

Voor een nog meer verfijnde portefeuillesamenstelling.
Zakenman in pak zit achter een bureau
  • Voor portefeuilles vanaf € 2.500.000 heeft u de mogelijkheid om nog meer van uw specifieke voorkeuren en wensen te laten doorklinken.
  • Direct contact met uw relatiebeheerder en eigen portefeuillemanager.
  • 24/7 inzage in uw beleggingsportefeuille via de website en Vermogensbeheer App.

Voor portefeuilles vanaf € 2.500.000 heeft u de mogelijkheid om nog meer van uw specifieke wensen en voorkeuren te laten doorklinken in de keuzes die we maken bij de samenstelling van uw beleggingsportefeuille.

U heeft contact met uw eigen beleggingsteam dat bestaat uit uw persoonlijke relatiebeheerder én uw eigen portefeuillemanager. 

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de invulling van uw portefeuille met meer specifieke wensen en voorkeuren? Neem contact op met het dichtstbijzijnde Handelsbanken-kantoor.  

Welke strategie past bij u?*

Uw risicobereidheid, persoonlijke situatie en wensen komen aan de orde tijdens een persoonlijk gesprek. Aan de hand daarvan bepalen wij samen met u welke beleggingsstrategie het beste bij u past.

Gematigd

De gematigde strategie is gericht op (koopkracht)behoud van uw vermogen. Op de langere termijn is een beperkte groei van uw vermogen mogelijk. U accepteert een lichte waardedaling van uw beleggingen in één of meerdere slechte beleggingsjaren.

Groei

De groeistrategie stuurt op vermogensgroei op de langere termijn. U loopt nu een groot risico, waarmee u later meer winst wilt halen. U kunt een grote waardedaling in één of meerdere slechte beleggingsjaren accepteren.

* De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Gebalanceerd

De gebalanceerde strategie stuurt op (koopkracht)behoud van uw vermogen met vermogensgroei op de langere termijn. U loopt meer risico en u kunt een waardedaling van uw beleggingen in één of meerdere slechte beleggingsjaren accepteren.

Zeer offensief

De zeer offensieve strategie is gericht op vermogensgroei op de (zeer) lange termijn. U loopt een hoog risico, waarmee u op lange termijn een hoge winst wilt halen. U accepteert een grote waardedaling in één of meerdere slechte beleggingsjaren.

Wat betaalt u aan Handelsbanken?

mynt och sedlar
De kosten van een portefeuille met meer specifieke wensen en voorkeuren hangen af van het belegde vermogen, de gekozen beleggingen en de specifieke wensen die u heeft voor uw portefeuille.

Voordat we aan de slag gaan, ontvangt u een overzicht met de kosten die we voor u verwachten. We leggen altijd uit hoe de kosten zijn opgebouwd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Strategiebrief Vermogensbeheer december 2024

In deze strategiebrief staan we stil bij de politiek in de VS, Frankrijk en Duitsland. In de VS is men optimistisch, maar in Frankrijk en Duitsland is het momenteel kommer en kwel. 

Wat is er gebeurd op de aandelenmarkt de afgelopen maand en waar liggen de komende maanden beleggingskansen?

Lees het in de nieuwe Strategiebrief Vermogensbeheer. 

Aanmelden Strategiebrief Vermogensbeheer

Ontvang maandelijks exclusieve inzichten van onze experts, diepgaande analyses en de meest recente marktontwikkelingen.

Wilt u geld opzijzetten en erbij kunnen wanneer u wilt, of het voor langere tijd vastzetten?

Icoontje van een spaarvarken
Geld opzijzetten met de vrijheid het spaargeld op elk moment, zonder kosten, weer op te nemen? Kies dan voor onze

Wilt u uw spaargeld voor een bepaalde periode vastzetten tegen een gegarandeerde rente? Kies dan voor een bij Handelsbanken.

Neem voor informatie over de spaarmogelijkheden contact op met het dichtstbijzijnde Handelsbanken-kantoor. 

Verantwoord beleggen

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid spelen een belangrijke rol in het beleggingsbeleid van Handelsbanken. Om dit te onderstrepen, heeft Handelsbanken de UN Principles for Responsible Investment Opent in een nieuw venster ondertekend. Bij het selecteren van beleggingen houdt Handelsbanken rekening met duurzaamheidsrisico’s. Een duurzaamheidsrisico is een gebeurtenis of omstandigheid op ecologisch, sociaal of governancegebied. Als deze gebeurtenis of omstandigheid zich voordoet, kan dit de waarde van de belegging negatief beïnvloeden. 

Belangrijke informatie voor vermogensbeheer bij Handelsbanken

Beleggen brengt risico's met zich mee. We informeren u daarom graag over belangrijke informatie voor vermogensbeheer bij Handelsbanken